-->

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχουν κάνει like οι φίλοι σας στο Facebook

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχουν κάνει like οι φίλοι σας στο Facebook

Πολλές φορές το Facebook έχει χαρακτηριστεί ως ρουφιάνος. Και όχι άδικα αν σκεφτεί κανείς πόσες φιλίες έχουν χαλάσει, πόσα σπίτια έχουν κλείσει, ενώ κάποιοι έχουν χάσει τη δουλειά τους. Κι αυτό διότι οι περισσότεροι αφήνουν χαλαρές τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook, με αποτέλεσμα να εκτίθενται πολλές φορές.
Το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανανέωσε τις ρυθμίσεις του και πλέον σας δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε το πανίσχυρο σύστημα Graph Search της μηχανής αναζήτησης του Facebook.like_photos_facebook
Αποφασίστε ποιον θα ξεσκονίσετε, γράφοντας στη μηχανή αναζήτησης, “photos liked by …” – χωρίς τα εισαγωγικά και πατώντας το enter στο πληκτρολόγιο. Είναι σημαντικό, όταν βάλετε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση “photos liked by ____ “, να δείτε ότι βγαίνει κάποιο προτεινόμενο κείμενο από κάτω, ακόμα κι αν έχει το ονοματεπώνυμο με μικρά. “See More” ή “Δείτε Περισσότερα” είναι το ‘μαγικό’ κουμπί που θα πατήσετε στη συνέχεια, προκειμένου να δείτε όλες τις φωτογραφίες στις οποίες έχει κάνει ‘like’ ο φίλος ή η φίλη που αναζητάτε. Κάνετε scroll και τις βλέπετε. Απλά, χωρίς να είναι σε χρονολογική σειρά.
zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου