-->

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή η γλυκύτατη κουκουβάγια ξέρει πώς να… προστατεύει το σπίτι σας! (εικόνες-video)

Ονομάζεται Olu, έχει σχήμα κεφαλιού κουκουβάγιας και ανοιγοκλείνει τα τεράστια μάτια της όταν την αγγίζεις… Δεν πρόκειται για ένα χαριτωμένο παιχνίδι για τα παιδιά σας, αλλά για το… φύλακα του σπιτιού σας!
Η Olu, που ζητά χρηματοδότηση μέσω εκστρατείας στην πλατφόρμα Kickstarterκαι έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1.000.000 ευρώ, αποτελεί ένα σύστημα ασφαλείας για την κατοικία σας. Ουσιαστικά, είναι μια εξελιγμένη IP cameraπου μπορεί τοποθετείται παντού, στρέφεται πανεύκολα προς τη γωνία που θέλετε να «κοιτά» και μόλις της κάνετε ένα «διπλό tap» στο κεφάλι, ξεκινά την καταγραφή και τον έλεγχο του χώρου. Όταν εντοπίσει κίνηση, την καταγράφει σε βίντεο και αμέσως σας στέλνει ενημερωτικό e-mail.
maxresdefault
Επίσης, έχει τη δυνατότητα να παρέχει live streaming στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για να παρακολουθείται συνεχώς το τι συμβαίνει στο χώρο σας. Ιδανική λύση σε περίπτωση που έχετε μικρά παιδιά.
ulo_071015_01
Τέλος, όσον αφορά στις κινήσεις του είναι απλά τόσο χαριτωμένες, όσο και εκπληκτικές. Όταν η Ulo κουράζεται και θέλει φόρτιση αρχίζει να μισοκλείνει τα μάτια της, ενώ όταν τραβά φωτογραφία σας κλείνει με νόημα το μάτι!
041a99b084250a62fa50fb61008340e5_h264_high




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου