-->

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πώς να βγάζετε επαγγελματικές φωτογραφίες στο Instagram

Δεν θέλετε απεγνωσμένα οι φωτογραφίες σας στο Instagram να είναι άψογες, εντυπωσιακές, επαγγελματικές; Δεν σας εκνευρίζει αφάνταστα να έχετε φωτογραφίσει το ίδιο θέμα με κάποιον και η δική σας φωτογραφία να είναι αδιάφορη ενώ η άλλη να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα; Εντάξει, μπορεί να παίζει ρόλο το ταλέντο, αλλά αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές και εξασκηθείτε, τότε οι φωτογραφίες σας δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνες που προσελκύουν όλα τα likes.

Βρείτε το στυλ σας. Με άλλα λόγια ανακαλύψτε τι είναι αυτό που σας εκφράζει ή σας ταιριάζει καλύτερα και φροντίστε πάνω κάτω οι φωτογραφίες σας να έχουν παρόμοια αισθητική.
Αποφύγετε τα πολλά φίλτρα. Καμιά φορά ένα φίλτρο αρκεί για να αναδειχθεί το θέμα. Αντίθετα αν επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες πολύ, υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ουσία.
Τονίστε το λευκό. Κάνε πιο λευκό το άσπρο φόντο της φωτογραφίας ώστε να αναδειχθούν τα άλλα αντικείμενα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Facetune.
Εστιάστε στη λεπτομέρεια. Αντί λόγου χάρη να φωτογραφίσετε τη γάτα σας να στρογγυλοκάθεται στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, βγάλτε μόνο το πόδι της πάνω στο ποντίκι ή αντί να βγάλετε όλο το πρόσωπο κάποιου, εστιάστε στο μισό.
Κρατήστε την κάμερα του κινητού σας όσο πιο παράλληλα με το θέμα σας γίνεται.
Αν πρόκειται να φωτογραφήσετε φαγητό, κάντε το από πάνω σε κάθετη γωνία και προσέξτε τις λεπτομέρειες δίπλα στο πιάτο π.χ. χρησιμοποιημένη χαρτοπετσέτα.
Φτιάξτε κολλάζ από διάφορα αντικείμενα, στήστε τα όμορφα, τραβήξτε τη φωτογραφία και απολαύστε τα likes που είναι βέβαιο πως θα έρθουν.
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου