-->

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

HTC One M10: Στέλεχος της HTC λέει ότι θα έχει «συναρπαστική» κάμερα

Samsung, LG και Sony έκαναν τις μεγάλες ανακοινώσεις τους στην MWC 2016 και σειρά παίρνει η HTC, η οποία μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τη ναυαρχίδα HTC One M10.

Μετά το πρώτο teaser, η HTC ξεκινά να μιλά όλο και περισσότερο για την επερχόμενη ναυαρχίδα. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του HTC One M10 θα είναι η κάμερα. Η HTC είπε ότι η συσκευή θα προσφέρει συναρπαστική εμπειρία κάμερας.
Για την ακρίβεια ο επικεφαλής οικονομικών, Chialin Chang, σε συνέντευξή του στην MWC 2016 είπε «We can confidently say that HTC will have a very, very compelling camera experience» και συμπλήρωσε ότι η HTC κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση αφού είδε τι συμβαίνει στην αγορά, προφανώς αναφέρεται στις ανακοινώσεις των LG G5 και Samsung Galaxy S7.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί με την «συναρπαστική» κάμερα, όμως οι φήμες μιλούν για 12 Megapixel UltraPixel κάμερα στην πλάτη με phase detection, laser autofocus και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel UltraPixel. Να σημειώσουμε ότι η UltraPixel κάμερα έχει μεγαλύτερα pixels, τα οποία επιτρέπουν περισσότερο φως για πολύ καλύτερες φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Κατά τα άλλα, το HTC One M10 αναμένεται σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 820, μια με (άγνωστο) MediaTek, οθόνη 5.1 ιντσών QHD AMOLED, μνήμη RAM 4GB, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και Android 6.0.1 Marshmallow. Τέλος, σε πρόσφατο tweet, o @LlabTooFeR είπε ότι θα δούμε χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB (ανάλογα την αγορά).
htc-one-m10-back-570
htc-one-m10-teaser-570
HTC-One-M10-White-570
HTC-One-M10-Perfume-570
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου