-->

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

HP: «Έρχεται εξαιρετικά λεπτό laptop που ξεπερνά την καινοτομία της Apple»

Elitebook-Folio-570
H HP ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέο premium laptop  σήμερα Τρίτη (5 Απριλίου) και ο επικεφαλής του τμήματος HP PC, Ron Coughlin, με συνέντευξή του The Wall Street Journal ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

Για την ακρίβεια, ο Coughlin λέει ότι για πολλά χρόνια η Apple θεωρούνταν ως η καινοτόμος, αλλά πλέον θα έρθει η HP να αναλάβει τα ηνία: «for years, Apple has been seen as the innovator and the driver of innovation,» but now «HP is really taking over that mantle».
Αν και πρέπει πρώτα να δούμε τι έχει να ανακοινώσει, η HP μάλλον παίρνει το θάρρος να κάνει τις δηλώσεις μετά το business-focused Elitebook Folio που ανακοινώθηκε στην CES 2016 και είχε πολύ θετική αποδοχή. Έχει πάχος λιγότερο από μισή ίντσα και η HP αναμένεται να πάει ακόμη πιο κάτω με τη νέα ανακοίνωση. Επομένως, πηγαίνει σε κόμη πιο λεπτό πάχος από το MacBook της Apple.
Όπως είπαμε, το νέο laptop της HP θα ανακοινωθεί αύριο στο International Luxury Conference στις Βερσαλίες και προβλέπεται ότι δεν θα απευθύνεται στο μαζικό κοινό, αλλά μάλλον σε λίγους.
techblog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου